Ditt pris uppdateras, var god vänta....

Om försäkringssamarbetet

Mekonomen BilLivetförsäkringar är framtagna tillsammans med Vardia Försäkring. Lösningarna är prisvärda och särskilt anpassade för dig och dina behov. Du får precis rätt skydd och betalar bara för det du behöver.

Mittenbild Leendekvinna

Om Vardia Försäkring

Vardia erbjuder försäkringar till både privatpersoner och företag och är specialiserade på skräddarsydda försäkringslösningar tillsammans med partners såsom fackförbund och olika kundgrupper. Vi försäkrar ditt boende, din bil, din båt etc. Vi erbjuder även andra försäkringar som t.ex. långreseförsäkring och objektsförsäkring. 

Hos Vardia får du bra rådgivning och betalar bara för det skydd som du behöver – ingenting annat. Om olyckan skulle vara framme får du snabb hjälp. Konsumenternas Försäkringsbyrå gav Vardias Villahemförsäkring högsta betyg 2015, och 2014 blev Vardia utsett till Framtidens arbetsgivare i försäkringsbranschen. Läs mer på www.vardia.se

Sedan starten 2010 har vi vuxit snabbt på försäkringsmarknaden och finns nu på tre kontor i Luleå, Örebro och Stockholm. Vardia Försäkring är ett helägt dotterbolag och en anknuten förmedlare till Gjensidige Forsikring ASA, ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag, som är börsnoterat i Oslo.

  • test
  • test
  • test

 

Objektiv bedömning av skadan
och hjälp dygnet runt.

Enkelt, skräddarsytt och låga priser ...
Årets Försäkringsbolag!